Jedz na Zdrowie to miesięcznik pełen wskazówek i informacji na temat tego, co jest naprawdę zdrowe, a co jest tylko modą podsycaną przez marketing firm spożywczych. Dowiesz się z niego także, czego naprawdę nie powinieneś jeść i dlaczego. Ujawniamy całą prawdę!
Otrzymasz też przepisy na smaczne i zdrowe potrawy i dużo praktycznych porad do zastosowania w Twojej kuchni od zaraz.
Prenumerata Jedz na Zdrowie to niczym regularne prywatne porady dietetyka za drobny ułamek ich rzeczywistych kosztów.


12-miesięczna prenumerata:
174 zł
Raport specjalny
„20 dodatków do żywności, których powinieneś unikać”

Dowiesz się z niego, na co powinieneś zwrócić uwagę, gdy wybierasz produkty w sklepie spożywczym, m.in.:
- jakich słodzików absolutnie nie powinieneś spożywać i dlaczego;
- które barwniki spożywcze są groźne dla zdrowia (szczególnie dla dzieci)
- konserwanty - czego pod żadnym pozorem nie warto spożywać

TAK, chcę wiedzieć, w jaki sposób odżywiać siebie i swoich bliskich, aby zapobiec chorobom, do których mamy skłonności rodzinne.
TAK, chcę, aby to, co przyrządzam do jedzenia dla siebie i swojej rodziny, było zdrowe i wartościowe i żeby wszystkim smakowało.
TAK, chcę poznać nowe przepisy na smaczne i zdrowe potrawy, które w dodatku łatwo przyrządzić.
TAK, chcę dobrze zarządzać domowym budżetem i wiedzieć, kiedy naprawdę warto kupić droższe produkty spożywcze, a kiedy jest to tylko strata pieniędzy.
Dlatego proszę o przysyłanie mi kolejnych numerów miesięcznika Jedz na Zdrowie w tej wyjątkowej, powitalnej ofercie prenumeraty oraz o przesłanie mi mojego prezentu - raportu specjalnego „20 dodatków do żywności, których powinieneś unikać” (o wartości 29,90 zł - dla mnie dziś w prezencie).
Niezależnie od przyczyny, możesz w każdej chwili przerwać prenumeratę i bez żadnych konsekwencji, bez ponoszenia dodatkowych kosztów otrzymać zwrot kwoty za niewysłane jeszcze do Ciebie numery miesięcznika.
I nawet w takim przypadku możesz zatrzymać dla siebie wszystko, co wcześniej otrzymałeś – numery miesięcznika oraz prezent.